Bemutatkozás

Hát először is a nevem Marcali Márk. 1985-ben születtem Győr városában, méghozzá július hónapban, s annak is a 20. napján!

Tanulmányaimat a szabadhegyi Kodály Zoltán Általános Iskolában kezdtem, majd szintén a győri Révai Miklós Gimnáziumban folytattam matematika-idegennyelv szakon. Ezek után nem csoda, hogy úgy meguntam ezt a várost, hogy továbbtanulni a győri Széchenyi István Egyetemre mentem. Annak is a jogi karára, hiszen a matematika-idegennyelves múltam nem hagyott más választást! :)

Őszintén szólva nem szeretnék túl hosszú monológot írni magamról, hogy ez a hobbim, vagy épp az…. Arra gondoltam, hogy majd szépen lassan a feltöltött dolgokból mindenki számára kialakul egy kép, hogy milyen vagyok!

Egy fontos dolgot azonban nem hagyhatok ki. Ez a blog GK hatására jött létre, Ő vett rá ugyanis, hogy az írásaimat (versek, novellák, meghatározhatatlan egyéb írások) publikáljam ezen formában. Szóval ezúton szeretnék némi felelősséget rá hárítani arra az esetre ha erre még szükségem lenne! :) Na jó most csak tréfáltam, ez inkább olyan köszönetnyilvánításféle akar lenni a bátorításért, s az irodalom órákon nyújtott hősies helytállásért, s a technikai fejlesztésemért. Mivel az írásaim nagy része a gimnáziumi évek alatt keletkezett GK padtársaként, s számos különböző típusú Palm készülék igénybevételével!

Aki még árnyaltabb képet szeretne rólam az esetleg látogasson el a következőkre:

Facebook